Pinchos är en svensk franchise-kedja som grundades 2012 i Göteborg. Idag finns det kring 40 restauranger, varav 4 stycken i Göteborg. 

Restaurangerna har en välkomnande inredning med cirkustema och popcorn bjuds till varje gäst. Beställning av mat och dryck sköter gästerna själva via vår Pinchos-app, om de önskar kan de även betala i appen och samla bonuspoäng. 

Vad gör då personalen? Hos oss är personalens absolut viktigaste uppgift att få gästerna att trivas. Det kan innefatta att förklara hur vår app fungerar, ibland kan det vara att berätta historien bakom konceptet, men det kan också betyda att sitta bredvid gästen och dra sin roligaste historia. Målet är att gästen ska känna sig som en i vårt glada gäng. 

På menyn hittar du smårätter med blandade smaker från hela världen. Rätter som mini-plankstek, mini-burgare eller quessedillas är inget ovanligt hos oss.  Drinkarna smaksätter vi gärna efter populära godisar men vi serverar även mojitos av olika slag och sangria. Tanken är att det ska finnas någonting för alla! 

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.