Nordic Camping & Resort Ånnaboda

Välkommen till Ånnaboda, bara 20 km från Örebro, uppe i Kilsbergen med fantastiska vyer över Närkeslätten ligger Ånnaboda. Året runt, 365 dagar har vår anläggning öppet för den som önskar besöka oss. Här finns något för hela familjen, föreningar, företag och dig som privatperson.

Aktiviteter

Hos oss kan du utföra aktiviteter och naturupplevelser under alla årstider som skidor, cykling, vandring, bad & fiske, discgolf för att nämna något. Utöver det anordnar vi härliga julbord, stora middagar och givetvis konferenser. Ånnaboda är en även en fantastisk plats för små och stora event, som vi med glädje är delaktiga i

Hotell, stugor & camping

Vi erbjuder hotell med totalt 55 bäddar. Totalt 31 rum - 7 enkelrum och 24 dubbelrum - vilket ger en kapacitet på 55 hotellbäddar. I vår stugby finns totalt 21 stugor med totalt 100 bäddar och utöver det finns även en stor camping med 330 platser. Våra boendealternativ ger möjlighet till flera olika prislägen och upplevelser - bekväm hotellvistelse, eller boende i stuga med självhushåll, alternativt eget boende på vår camping i husvagn/ husbil.

Restaurang & Café

I vår restaurang i Ånnaboda har vi ett starkt kockteam som dagligen serverar god mat och dryck med utsikt mot skog & sjö. Fredag och lördag kvällar serveras en a´la´carte´meny som är mycket populär. I vårt café kan du ta en paus med vårt eget hembakta fikabröd.

Företagstruktur

Ånnaboda ägs sedan 15 juni 2018 av Nordic Camping & Resort AB som i dagsläget äger 26 camping & resort anläggningar spridda över Sverige i sitt bolag. De ickekommersiella ytorna i Ånnaboda ägs av Örebro Kommun. Arbetsgruppen består av ca 12 helårsanställda i olika arbetsgrupper och åldrar, vilket gör att vi har ett mycket trevligt arbetsklimat. Välkommen ett bli en av oss!

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.