Nine Yards startade 2004 som en event- och kommunikationsbyrå och har över tiden utvecklats till en fullskalig Brand Experience-byrå. Då var vi fyra personer. Idag är vi ca 45 fördelade på kontoren i Stockholm, Göteborg och Oslo. Det är stor skillnad såklart, men vi brinner fortfarande för samma sak – mötet mellan människor och varumärken där upplevelsen står i centrum.

Vi skapar engagemang hos människor, aktiverar strategier och levandegör varumärken genom att skapa unika upplevelser. Detta gör vi genom event, möten och digital kommunikation. Vi tror på kombinationen av att arbeta både live och digitalt. Och tar det alltid hela vägen – the whole nine yards.

I vår filosofi att ständigt göra varandra bättre ryms inte prestige eller hierarki. Vår kultur ska bland annat präglas av omtanke och det innebär att vi värdesätter varandra både professionellt och personligt. Vi är schyssta, hjälper varandra och är tydliga med vad vi förväntar oss av varandra. Vi har en vision om att vara byrån alla vill jobba på och alla villjobba med.

Vi startade 2004. Då var vi fyra personer. Idag är vi ca 50. Det är stor skillnad såklart, men vi brinner fortfarande för samma sak – mötet mellan människor. Vi tror på kombinationen av att arbeta både live och digitalt; för det är kombinationen av dessa möten tillsammans med gediget idéarbete som gör oss till den renodlade Brand Experience-byrå vi är idag. Som gör oss till Nine Yards.

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.