Var finns Mentor? Mentorprogrammet finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och i våra samarbetskommuner.

Hur ser er skolverksamhet ut? Vi samarbetar med skolor runt om i landet och erbjuder dem att kostnadsfritt ta del av vår verksamhet i form av Mentorprogrammet, Jobbmentor och Proffsmentor. Är du intresserad av ett samarbete, kontakta ditt lokala kontor.

Vad har ni för verksamhet för föräldrar? Vi anordnar föräldrakurser och seminarier för att ge stöd i föräldraskapets många frågor och beslut. Kurserna handleds av utbildad personal.

Vilka företag samarbetar Mentor med? Mentors verksamhet finansieras genom samarbeten med företag. Våra största samarbetspartners, våra General Partners, är: AstraZeneca, EF Education, H&M, JM, PEAB, PostNord, Ratos, Konsumentföreningen Stockholm, SEB, och TetraLaval. Även Postkodlotteriet och Zurich är viktiga samarbetspartners.

Varför matchar ni kvinnor med tjejer och män med killar? Vi matchar tjejer med kvinnor och killar med män för att vi tänker att det är viktigt utifrån ett identitetsperspektiv. Det finns andra sätt att tänka kring matchning, men vi har valt detta. Och man får själv avgöra vilket kön man tillhör. Vi tycker det är viktigt att respektera alla människor. Vi är väl medvetna om att inte alla passar in i de normativa identiteterna och i vill uppmuntra alla ungdomar att vara de personer de är och hitta sig själva.

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.