Framtidens rekrytering

Happyr grundades i Sverige 2011 av samhällsentreprenörer med den gemensamma målsättningen att hjälpa alla människor att trivas bättre på jobbet, och samtidigt revolutionera arbetsmarknaden med digitala verktyg som tvingar bort fördomar.

Vi är ett rekryteringsföretag med diverse olika digitala och analoga tjänster, produkter, och verktyg. Vår molnbaserad jobbmatchningstjänst som på ett fördomsfritt, vetenskapligt och effektivt sätt genomför kvalificerad matchning av människors värdegrund, personlighet, kompetens, motivation och andra viktiga faktorer med arbetsgivares värdegrund och behov. Via modern teknologi och AI med smart maskininlärning skapar vi upp till 85% träffsäkra matchningar.

Hos oss på Happyr hittar du en snabbrörlig arbetsplats och ett team som präglas av entreprenörskap och en vilja att göra världen lite mer rättvis genom tjänster och produkter som ger fler människor en chans på arbetsmarknaden.

Vi är ett bolag i tillväxtfas med stor potential och hos oss finns det stora möjligheter att påverka och utvecklas som medansvarig.

Happyr AB ingår i Syncro Group AB (publ).

Vill du jobba på Happyr?

Missa inte nästa lediga jobb på Happyr. Skapa en jobbevakning för att bli tipsad direkt när nästa lediga jobb dyker upp.

Skapa jobbevakning

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.