Fondia är Nordens största affärsjuristfirma, men utmanarperspektivet släpper vi aldrig - We law your business ♥

Fondia, med våra ca 110 jurister, är Nordens största juristfirma och en föregångare inom affärsjuridiken. Vår passion och mission kretsar kring förnyelsen av vår bransch så att vi verkligen möter de moderna kundernas behov. 

Fondias tjänst Legal Department as a Service (LDaaS) fungerar som kundens egen bolagsjuristavdelning där vi erbjuder en fullservicelösning inom affärsjuridik. Vi levererar snabba, flexibla, okomplicerade och träffsäkra råd i kombination med en utmärkt service och en gedigen juridisk expertis. Detta gör vi till ett på förhand fastställt pris som är mycket konkurrenskraftigt och med total transparens. Kunderna loggar in på vår digitala plattform, MyFondia, och följer vårt arbete i realtid eller använd vår gratistjänst VirtualLawyer som är en juridisk databas för företag. 

Fondia fick utmärkelsen ”Financial Times Innovative Law Firm award 2013” och 2015 utsåg Financial Times Fondia till en av “the top-2 Game Changers” inom juristbranschen. 2014 utsågs Fondia till den bästa arbetsgivaren i hela Europa inom juristbranschen av a Great Place to Work. I december 2017 utnämndes vi till Årets Företag i Helsingfors. Under 2017 sa 98 % av våra kunder att de skulle rekommendera våra tjänster till sina vänner. 

Fondia grundades 2004 och med våra ca 140 anställda har vi kontor i Finland, Sverige och Estland. I april 2017 noterades Fondia på marknadsplatsen Nasdaq First North Finland. I januari 2018 förvärvade vi den svenska juristfirman Jansson & Norin och idag har vi kontor i både Stockholm och Göteborg.

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.