Connect Sverige Region Öst

Connect är ett privat initiativ utan vinstintresse och drivs som ideell förening sedan 1999.

Ja - Connect var faktiskt bland de allra första i Sverige, långt innan ordet inkubator eller accelerator förekom. Så lite ödmjukt kan vi kanske säga att vi har erfarenhet av att göra det vi gör. Och det gör vi bra. 

Verksamheten bygger på frivilliga insatser från engagerade människor från näringsliv och andra organisationer som bidrar med kompetens, erfarenheter och värdefulla kontakter. I region Öst (en av totalt sex regionala verksamheter under samma varumärke) genomför vi cirka 130 aktiviteter i Stockholm med omnejd. De kan antingen ingå i något av våra affärsutvecklingsprogram, där ett 50-tal bolag varje år får hjälp, eller vara fristående mötesplatser. Allt detta sker tillsammans med 15-talet affärscoacher, 50-talet mentorer, 100-talet partnerföretag och dess medarbetare samt över 100 privatinvesterare och affärsänglar.

Så organisationen är stor ur ett perspektiv där många olika målgrupper behöver engageras. Samtidigt är teamet som varje dag driver och utvecklar Connect litet och består idag av fyra personer med olika bakgrund. Vi har delvis uppdelade ansvarsområden men samverkar mycket och bidrar till varandras framgång. Vi har själva ett entreprenöriellt förhållningssätt och gillar att kavla upp ärmarna när det behövs. Det är vår gemensamma framgång som står högst på agendan.

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.