Bruun & Stengade

Bruun & Stengade... Det är kanske inte det enklaste namnet att uttala, men när det gäller herrkläder tror vi att vi vet vad vi pratar om. Och beviset finns i kläderna; moderna, urbana, bärbara och eleganta herrkläder med uppmärksamhet på detaljer och ett öga på vad som händer. Under det senaste decenniet har vi vuxit från ett litet dansk företag till ett erkänt internationellt varumärke och detta bevisar att när det gäller stil så talar vi alla samma språk.

EN LITEN DEL AV HISTORIEN

År 2004 etablerade Niels Bruun och Peter Stengade varumärket med en blygsam kollektion av skjortor och avsikten att föra ett klassiskt men enkelt sätt att klä sig till den självmedvetna Köpenhamnaren. Vi anser fortfarande att våra skjortor är ryggraden i företaget, men längs vägen har kollektionen vuxit, massor av produktkategorier har lagts till i sortimentet och Bruun & Stengade är nu ett heltäckande herrklädermärke som erbjuder allt som passar både för arbete och helg.

"Verklig stil borde viska, inte ropa..."

VAD VI GÖR

Bruun & Stengade lever - och designar - efter detta. Det handlar om att se bra ut, må bra och veta att du har rätt. Och detaljer räknas i herrkläder! Varje säsong går vi igenom allt från passform till tyger, klipp till efterbehandling, och ser till att varje kollektion består av de byggstenar som alla kan konstruera den perfekta garderoben från. Vi säger inte vad du ska bära, vi erbjuder bara det bästa och låter det vara upp till dig att uttrycka din egen stil och individualitet, med säkerhet på att vi har gjort allt bakgrundsarbete med avseende på kvalitet och pris. Det handlar inte om att utveckla något nytt och annorlunda. Vi är långt ifrån de enda som tillverkar kläder, men vår vision är enkel - vi strävar efter att erbjuda något bättre än vad som redan finns där ute.

HUR VI GÖR DET

Bruun & Stengade är helt oberoende och privatägt. Vi har en lugn skandinavisk strategi för affärer, men en internationell vision - en kombination som har visat sig vara ovärderlig för att växa verksamheten stark och snabbt under det senaste decenniet. Vi tänker globalt medan vi agerar lokalt och bygger starka relationer över hela leveranskedjan från våra tillverkningspartners i Fjärran Östern till våra återförsäljare över hela världen. Mode är inte raketvetenskap men det kräver expertis, kunskap, lite våg och ett gott sinne för humor. Lyckligtvis verkar vår framgång peka på att vi har en tillräcklig dos av var och en.

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.