ANCI media har som målsättning att bli en av branschens ledande headhuntingföretag. 

Vi vill jobba parallellt med traditionell rekrytering och aktivt söka efter personer som inte självmant skulle söka ett utannonserat arbete.

Vid rekrytering av framförallt kvalificerade tjänster händer det ibland att ingen av de sökande har rätt profil eller bakgrund. En riktigt komplex tjänst kan innebära att bara ett fåtal personer i hela landet är kvalificerade för den. I ett sådant läge kan ett headhuntingföretag göra hela skillnaden.

Tack vare ett stort nätverk som utgångspunkt rör sig en headhunter, med stor diskretion, utanför radarn. Scoutar marknaden för att hitta personer som redan idag har en liknande tjänst, hos ett annat företag.

Hos ANCI media finns headhunters som har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering för komplexa tjänster. Alla headhunters och rekryterare jobbar helt platsoberoende. Vi har lång erfarenhet av framgångsrik rekrytering för kvalificerade tjänster. Nätverkande personer som på ett diskret sätt ser till att finnas i de sammanhang där lämpliga kandidater cirkulerar.

Välkommen till ANCI media – Ett rekrytering och headhuntingföretag i tiden ⭐️

Aktiva rekryteringar

Det finns inga aktiva rekryteringar just nu.